Hvad er Clairvoyance ?
 
Clairvoyance er det franske ord for klarsyn.
Ordet bruges generelt, selv om de clairvoyante rådgivere måske bruger både deres klarsyn, klar hørelse og klar følelse, når der kommer mennesker der vil vide noget om deres fortid, nutid og fremtid, for at fremlægge problemstillinger, valgmuligheder og arbejdsområder til klienterne, så disse får nogle redskaber med sig hjem at arbejde med for at videre udvikle sig selv.

Om klienten vælger at bruge disse redskaber er helt op til vedkommende selv, da det er valg muligheder den clairvoyante kommer med.
 
Redskaberne kan dog for det meste bruges til at forbedre livskvaliteten og hjælpe til at ændre uønskede, gamle eller uheldige mønstre som alle kan have med sig i "bagagen".
En clairvoyant rådgivning er, især, meget nyttig i en krise situation eller hvis du står overfor et vigtigt valg i dit liv.
En clairvoyant samarbejder med den åndelige verden og det der således bliver fremlagt og sagt af den clairvoyante er altså ikke vedkommendes egen holdning eller mening. Derfor kan en sitting heller aldrig diskuteres efterfølgende.
Sittingen optages på CD,
 
 
Etik

Vi arbejder indenfor de etiske regler

  • Stiller aldrig ind på en person der ikke selv har bedt om det.

  • Arbejder ikke med sine evner i festligt lag, under indflydelse af alkohol eller andre rus midler.

  • Stiller aldrig ind på død, ulykke eller alvorlig sygdom.

  • Arbejder ikke med børn / unge under 18 år.
     
  • Har tavshedspligt.
     

Workshop

Alle mennesker er født med intuitive og psykiske evner. Babyer og små børn bruger dem meget men efterhånden som man lærer at bruge sproget ”glemmer” mange at holde evnen ved lige.

En workshop er for dig der er interesseret i clairvoyance og intuition men ikke ved om det er noget for dig.

På en workshop arbejder vi med at træne og opøve dine psykiske evner, igen. Du vil gennem forskellige øvelser erfare hvordan du kan bruge dem til at skabe positive forandringer i dit liv.

Mange kan træne og udvikle sig til at rådgive andre clairvoyant og alle kan lære at bruge det for at bedre deres egen hverdag. Du behøver derfor ingen forudsætninger for at deltage i en workshop andet end interesse og lysten til at ville udvikle dig selv.

En workshop varer fra kl. 10 – 17, lørdag og søndag.

En clairvoyance varer ca. 45 min. - 1 time.

Ønsker du sittingen optaget, vil du få udleveret en CD med sittingen!

Tidsbestilling

Mobil tlf. 40 10 93 00 eller
E-mail  ernst@houseofspirit.dk